MURERFIRMAET HJØRRINGGÅRD blev grundlagt i 1973 den 3. Maj af Murermester Preben Hjørringgård.

Pr 1. januar 2007 gennemførte vi et generationsskifte hvor Rasmus Hjørringgård indtrådte i firmaet som indehaver. Vi har siden 1973 drevet murerfirmaet og løst mange forskellige opgaver, store som små, i det meste af landet. Vores arbejdsområde er dog hovedsagligt Nordjylland.

Med 40 års erfaringer fra branchen, kan vi i dag – i kombination med dygtige medarbejdere og de nyeste teknologier og moderne materiel – tilbyde den enkelte kunde den mest optimale løsning indenfor vore fagområder. Vi kan tilbyde professionel håndtering og udførelse af projekterne og vi lægger stor vægt på tillid, samarbejde, effektivitet, fleksibilitet samt faglig stolthed.

Vores målsætning er at fremstå som en seriøs og kompetent samarbejdspartner indenfor fagenterprise samt hovedenterprise hver enkelt opgave skal løses til vore kunders fulde tilfredshed.

Vi vil være kendt for et højt kvalitets- og serviceniveau og vi gør vort bedste for at opnå vore kunders tilfredshed – før, under og efter at arbejdet er udført. Vi løser stort set alle opgaver, store som små, indenfor facade-, beton-, flise-, og murerarbejde – både private, offentlige og erhvervskunder.

Forudsætningen for vore kunders tilfredshed er at kvaliteten er i top og derfor er vi naturligvis tilsluttet BYG Garantiordning – Deres garanti for godt håndværk.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.